Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
VIAROMANIA ® - Cazare Arad - 1 hoteluri si pensiuni
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

Cazare Arad

   (1 - 1 din 1 oferte de cazare)

Buget
Lux
Piscina

160 camere
Hotel Continental Forum Arad
Deschide in fereastra noua

Arad, B-dul Revolutiei 79-81, jud. Arad, Romania
Descriere: Ocupand cea mai inalta cladire din oras, acesta eleganta proprietate combina confortul cu o serie de facilitati de impresionante. Localizat in inima orasului Arad, Continental Forum Arad a fost si ramane cel mai important loc de intalnire a vietii sociale si de afaceri al regiuni. Conduceti-va afacerile in acest fundal si utilizati int (...)
036
arată telefon...

tarife
disponibile
la cerere
Detalii

Mănăstirea Hodoş Bodrog

Despre Arad

Date generale Municipiul Arad este situat în partea de sud-vest a judeţului cu acelasi nume si este unul dintre marile orase ce constituie axa urbană a Câmpiei de Vest. Este unul dintre cele mai mari noduri de circulaţie ale ţării, atribut completat cu un terminal cargo pentru încurajarea si fluidizarea traficului de mărfuri pe rute aeriene interne si internaţionale. Teritoriul administrativ al municipiului are o suprafaţă de 300,89 km2 si se de [...]

Alte locuri de cazare în Arad

96 camere
Cazare Arad, Hotel Moneasa, Arad (Arad)
Perla "Munţilor Apuseni" cum este denumită, staţiunea balneoclimaterică Moneasa este situată în vestul ţării. Cuibărită într-o mică depresiune de pe  (...)
160 camere
Cazare Arad, Hotel Continental Forum, Arad (Arad)
Descriere: Ocupand cea mai inalta cladire din oras, acesta eleganta proprietate combina confortul cu o serie de facilitati de impresionante. Localiz (...)

67 camere
Cazare Arad, Hotel Parc, Arad (Arad)
Localizat chiar in centrul statiunii Moneasa, intr-un cadru coplesitor dominat de verdeata si de susurul apelor paraului Bailor, Hotel Parc este unu (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in judetul Arad »

Ajutor

Filtreaza & Sorteaza

Sortează lista după

Localizarea

Clasificarea

Numărul total de camere

 - 

Tariful - camera/noapte (lei)

 - 

Filtrează lista

Arad

 (1)

Moneasa

 (2)

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.