Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
VIAROMANIA ® - Cazare Băile Govora - 4 hoteluri si pensiuni
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

Cazare Băile Govora

   (1 - 4 din 4 oferte de cazare)

Buget

118 camere
Hotel Oltenia Băile Govora (Valcea)
Deschide in fereastra noua

Băile Govora, Tudor Vladimirescu 164, jud. Valcea, Romania
Capacitate hotel: 114 camere duble **, 48 garsoniere *** si 2 apartamente ***, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Restaurante/Baruri: Restaurantul Oltenia ** cu o capacitate de 120 locuri; Restaurantul – Pensiune Oltenia ** cu o capacitate de 265 locuri. Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului are o suprafat (...)
3 evaluări
2.87 din 5
2.87
036
arată telefon...

tarife
disponibile
la cerere
Detalii

132 camere
Hotel Palace Băile Govora (Valcea)
Deschide in fereastra noua

Băile Govora, Parcului, Nr. 1, Cod 245200, jud. Valcea, Romania
Localizat in centrul parcului balnear din Baile Govora, hotelul beneficiaza de un ambient linistitor, ce ofera oaspetilor confortul unui sejur deosebit. Dotari generale: restaurant -176 locuri , parcare proprie, internet, lift. Sali de conferinta: 2 - 1 sala de 60 locuri si 1 sala de 40 locuri Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie (...)
036
arată telefon...

tarife
disponibile
la cerere
Detalii

70 camere
Hotel Parc Băile Govora (Valcea)
Deschide in fereastra noua

Băile Govora, Tudor Vladimirescu 168, jud. Valcea, Romania
Situat aproape de centrul oraşului, are o capacitate de cazare de 195 locuri repartizate pe 5 etaje astfel: 1 garsonieră , 7 camere cu 3 paturi cu baie proprie, 70 camere cu 2 paturi cu baie proprie, 16 camere cu 2 paturi cu baie comună dotate cu TV, cablu, telefon, restaurant cu capacitate de servire de 160 locuri, bar de zi – 20 locuri, terasă  (...)
1 evaluări
1.4 din 5
1.40
036
arată telefon...

tarife
disponibile
la cerere
Detalii

Unitatile de cazare Băile Govora sunt evaluate la o medie de 2.5 / 5 (4 review-uri primite , ultimul in 21.08.2018)

37 camere
Hotel Belvedere Băile Govora (Valcea)
Deschide in fereastra noua

Băile Govora, Tudor Vladimirescu 234, jud. Valcea, Romania
Renovat in anul 2005, are o capacitate de 76 locuri de cazare repartizate in 3 apartamente, 1 garsoniera, 17 camere cu 2 paturi, 17 camere cu pat dublu dotate cu TV cablu, minibar, telefon, baie proprie, restaurant cu o capacitate de 94 locuri, terasa de 64 locuri, bar de zi cu 20 locuri, lift, parcare, parc propriu, foisor. Dotari camere: D (...)
036
arată telefon...

tarife
disponibile
la cerere
Detalii

Mănăstirea Govora

Despre Băile Govora

Băile Govora (simplu Govora) este un oraş-staţiune aşezat în nord-estul judeţului Vâlcea, România. Numele de Govora îi vine din dialectul traco-dac şi înseamnă adâncitură, vale cu multe izvoare. Se poate ajunge la staţiune folosind DN Râmnicu Vâlcea - Horezu - Târgu Jiu. Istorie Băile Govora se dezvoltă târziu ca localitate urbană şi staţiune balneară. În anul 1876, ţăranul Gh [...]

Ai căutat cazare Băile Govora dar ai putea fi interesat și de cazare în apropiere de Băile Govora:

Alte locuri de cazare în Valcea

45 camere
Cazare Valcea, Complex Hotelier Cozia, Valcea (Valcea)
Hotelurile Caciulata, Cozia, Oltul sunt reunite incepand cu 2016 sub denumirea Complex Hotelier Cozia. Situare: în centrul statiunii. Adr (...)
244 camere
Cazare Valcea, Hotel Traian, Valcea (Valcea)
Cazare in camere modernizate , dotate cu: - TV color(40 programe) - Frigider - Baie si grup sanitar propriu, modernizate - Mobilier nou - Apa calda  (...)

66 camere
Cazare Valcea, Hotel Tisa, Valcea (Valcea)
Departe de tumultul citadin, dar accesibil indiferent de anotimp, la poalele muntilor Capatanii, Hotel Tisa se bucura de un cadru natural care imple (...)
48 camere
Cazare Valcea, Hotel Orizont Cozia, Valcea (Valcea)
Asezata sub umbra majestuoasa a Muntilor Cozia, pe malurile Oltului, statiunea Calimanesti-Caciulata (21km de Rm.Valcea-spre sud si 80 km de Sibiu-  (...)

41 camere
Cazare Valcea, Hotel Suprem, Valcea (Valcea)
Datorita pozitiei privilegiate de care beneficiaza, fiind amplasat la 450 m altitudine, pe malurile paraului Olanesti, Hotel Suprem se bucura de o m (...)
19 camere
Cazare Valcea, Hotel Teilor, Valcea (Valcea)
Situare Hotelul este situat la aproximativ 60 m de hotel Central. Servicii masa Se acorda in unitatea restaurant Central, categoria a II-a, in (...)

118 camere
Cazare Valcea, Hotel Oltenia, Valcea (Valcea)
Capacitate hotel: 114 camere duble **, 48 garsoniere *** si 2 apartamente ***, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Restaurante/Ba (...)
105 camere
Cazare Valcea, Hotel Central, Valcea (Valcea)
Adresa: str. Calea lui Traian nr. 403 Dotari generale: parcare, lift, cabinet medical, bar de zi, restaurant, bazã de tratament, seif, terasa, bib (...)

173 camere
Cazare Valcea, Hotel Lotru, Valcea (Valcea)
Momentan hotelul este inchis. Cazare: Hotelul Lotru dispune de o capacitate de 331 locuri in 173 de camere. Restaurante/Baruri: Restaurantul LOT (...)
50 camere
Cazare Valcea, Hotel Parang, Valcea (Valcea)
Caracterizata de un trecut istoric bogat si un turism prosper, statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti gazduieste complexul hotelier Parang renum (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in judetul Valcea »

Ajutor

Filtreaza & Sorteaza

Sortează lista după

Localizarea

Clasificarea

Numărul total de camere

 - 

Tariful - camera/noapte (lei)

 - 

Filtrează lista

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.