Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
VIAROMANIA ® - Cazare Curtea de Argeş - 1 hoteluri si pensiuni
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

Cazare Curtea de Argeş

   (1 - 1 din 1 oferte de cazare)

Piscina

71 camere
Hotel Posada Curtea de Argeş (Arges)
Deschide in fereastra noua

Curtea de Argeş, Basarabilor 27-29, jud. Arges, Romania
Hotelul Posada, recent modernizat si clasificat la categoria 3 stele, este  situat in Curtea de Arges, la 300 m de celebra manastire a Mesterului Manole. Cu o capacitate de 68 camere camere (duble, single si apartamente) ofera conditii optime atat pentru organizare de evenimente corporate cat si pentru odihna si recreere. Hotelul ofera urmato (...)
024
arată telefon...

tarife
disponibile
la cerere
Detalii

Mănăstirea Curtea de Argeş

Despre Curtea de Argeş

Curtea de Argeş este un municipiu din judeţul Argeş, Muntenia, România. Este localizat în partea de nord a judeţului Argeş, în depresiunea intracolinară a bazinului superior al râului Argeş, la o altitudine de 450 m deasupra nivelului mării, şi este înconjurat de dealurile şi muscelele sudice ale Munţilor Făgăraş. Suprafaţa oraşului este de aproximativ 75 km², cadrul natural fiind condiţionat de prezenţa zonei montane din apropiere, care se [...]

Alte locuri de cazare în Arges

30 camere
Cazare Arges, Hotel Ramada Pitesti, Arges (Arges)
Hotelul Ramada Pitesti **** situat in apropiere de centrul oraşului şi a mediilor de afaceri argesene cu acces usor din Autostrada A1 ( km 115), s-a (...)
9 camere
Cazare Arges, Pensiunea Floare De Colt, Arges (Arges)
Situata in localitatea Dragoslavele, pe culoarul Rucar - Bran, loc cu o lunga si eroica istorie, Pensiunea "Floare de colt" va invita sa v (...)

71 camere
Cazare Arges, Hotel Posada, Arges (Arges)
Hotelul Posada, recent modernizat si clasificat la categoria 3 stele, este  situat in Curtea de Arges, la 300 m de celebra manastire a Mesterului Ma (...)
52 camere
Cazare Arges, Hotel Posada Vidraru, Arges (Arges)
Hotel Posada Vidraru***, cel mai nou hotel de pe Transfagarasan, deschis in luna decembrie 2010 si construit in locul vestitului Popas Casa Argesean (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in judetul Arges »

Ajutor

Filtreaza & Sorteaza

Sortează lista după

Localizarea

Clasificarea

Numărul total de camere

 - 

Tariful - camera/noapte (lei)

 - 

Filtrează lista

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.