Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
VIAROMANIA ® - Cazare Voineasa - 2 hoteluri si pensiuni
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

Cazare Voineasa

   (1 - 2 din 2 oferte de cazare)

Buget
Piscina

173 camere
Hotel Lotru Voineasa (Valcea)
Deschide in fereastra noua

Voineasa, Mihai Eminescu 1, jud. Valcea, Romania
Momentan hotelul este inchis. Cazare: Hotelul Lotru dispune de o capacitate de 331 locuri in 173 de camere. Restaurante/Baruri: Restaurantul LOTRU ** cu o capacitate de 300 locuri in spatii compartimentate. Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului asigura zilnic circa 500 proceduri pentru refacerea fizica si intelectuala, convales (...)
036
arată telefon...

tarife
disponibile
la cerere
Detalii

38 camere
Vile Vidra Voineasa (Valcea)
Deschide in fereastra noua

Voineasa, jud. Valcea, Romania
Capacitate: 5 vile cu 76 locuri in 38 camere Camerele sunt echipate cu baie/dus, TV satelit, balcon. Nr. etaje: 3 Restaurante/Baruri: Restaurantul CLASIC** - capacitate 40 locuri. Modul de servire a mesei: bonuri valorice, fisa cont, bufet suedez, meniu fix. Servicii fara plata acordate turistilor: parcare, informatii turistice. Servicii cu p (...)
036
arată telefon...

tarife
disponibile
la cerere
Detalii

Alte locuri de cazare în Valcea

45 camere
Cazare Valcea, Complex Hotelier Cozia, Valcea (Valcea)
Hotelurile Caciulata, Cozia, Oltul sunt reunite incepand cu 2016 sub denumirea Complex Hotelier Cozia. Situare: în centrul statiunii. Adr (...)
66 camere
Cazare Valcea, Hotel Tisa, Valcea (Valcea)
Departe de tumultul citadin, dar accesibil indiferent de anotimp, la poalele muntilor Capatanii, Hotel Tisa se bucura de un cadru natural care imple (...)

244 camere
Cazare Valcea, Hotel Traian, Valcea (Valcea)
Cazare in camere modernizate , dotate cu: - TV color(40 programe) - Frigider - Baie si grup sanitar propriu, modernizate - Mobilier nou - Apa calda  (...)
48 camere
Cazare Valcea, Hotel Orizont Cozia, Valcea (Valcea)
Asezata sub umbra majestuoasa a Muntilor Cozia, pe malurile Oltului, statiunea Calimanesti-Caciulata (21km de Rm.Valcea-spre sud si 80 km de Sibiu-  (...)

41 camere
Cazare Valcea, Hotel Suprem, Valcea (Valcea)
Datorita pozitiei privilegiate de care beneficiaza, fiind amplasat la 450 m altitudine, pe malurile paraului Olanesti, Hotel Suprem se bucura de o m (...)
19 camere
Cazare Valcea, Hotel Teilor, Valcea (Valcea)
Situare Hotelul este situat la aproximativ 60 m de hotel Central. Servicii masa Se acorda in unitatea restaurant Central, categoria a II-a, in (...)

118 camere
Cazare Valcea, Hotel Oltenia, Valcea (Valcea)
Capacitate hotel: 114 camere duble **, 48 garsoniere *** si 2 apartamente ***, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de locuri. Restaurante/Ba (...)
105 camere
Cazare Valcea, Hotel Central, Valcea (Valcea)
Adresa: str. Calea lui Traian nr. 403 Dotari generale: parcare, lift, cabinet medical, bar de zi, restaurant, bazã de tratament, seif, terasa, bib (...)

173 camere
Cazare Valcea, Hotel Lotru, Valcea (Valcea)
Momentan hotelul este inchis. Cazare: Hotelul Lotru dispune de o capacitate de 331 locuri in 173 de camere. Restaurante/Baruri: Restaurantul LOT (...)
50 camere
Cazare Valcea, Hotel Parang, Valcea (Valcea)
Caracterizata de un trecut istoric bogat si un turism prosper, statiunea balneoclimaterica Baile Olanesti gazduieste complexul hotelier Parang renum (...)

Vezi toate posibilitatile de cazare in judetul Valcea »

Ajutor

Filtreaza & Sorteaza

Sortează lista după

Localizarea

Clasificarea

Numărul total de camere

 - 

Tariful - camera/noapte (lei)

 - 

Filtrează lista

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.